Cultura dissabte 24 octubre 2015

Eduard Batlle guanya el 7è premi de poesia Jordi Pàmias


Autor: somsegarra

El jove poeta lleidatà ha guanyat el premi amb l’obra Suite Borgenca

Eduard Batlle guanya la 7a edició del premi de poesia Jordi Pàmias Autor: Aj Guissona

El jurat format per Albert Turull, Josep Borrell, Àngels Marzo, Francesc Pané i Susanna Rafart ha valorat l’obra guanyadora indicant que de SUITE BORGENCA, presentada sota la forma d’una prosa poètica molt ben construïda, se’n valora la poderosa força; es tracta d’un discurs rupturista i fins i tot cru i demolidor, però a la vegada molt actual, en què es desgrana una particular i potent poètica de la derrota.

L’acte d’entrega de premis ha estat presidit per la regidora de cultura, Gemma Franquesa, el Sr. Lluís Pagès, de Pagès Edicions, en Jordi Pàmias, poeta i l’Albert Turull, president del jurat i ha estat musicalitzat pel duo de guitarres format per Èric Vidal i Salvador Gual.

En aquesta edició, setena, s’ha reduït de manera significativa el nombre d’obres presentades, divuit, algunes de molt bona qualitat literària, a consideració del jurat

Eduard Batlle, nascut a Lleida, l’any 1971 i resident a Castelldans es defineix com a poeta, tot i que escriu narrativa, articles i col·laboracions en diferents mitjans. El passat 2014 va guanyar el premi Ziryab de narrativa breu de Balaguer . Elogi del desassossec és el seu primer llibre de poemes publicat el 2010. També ha participat en diversos reculls de poemes (Singulars d’un plural, La catalana de lletres, E-poemes).

Batlle és llicenciat en Filosofia per la Universitat de Girona i ha estudiat Antropologia Social i Cultural i treballa de professor de Filosofia en un institut d’educació secundària de Mollerussa, compagina aquesta tasca amb la narració oral per a infants i adults, activitat que va iniciar l’any 2000.

Públic a l'entrega 7è premi Jordi Pàmias - Guissona
Públic a l'entrega 7è premi Jordi Pàmias
Autor: Aj Guissona


Etiquetes: premis poesia eduard batlle guissona

Ho vols compartir?