Acte

Carnaval Guissona 2021

dissabte 13 febrer de 2021 a les 09:00 h a Guissonacartell Carnaval Guissona 2021

Enguany, atesa la situació sanitària, l'Ajuntament ha anul·lat tots els actes i la consigna és gaudir de Carnaval des de casa i en petits grups

Dissabte dia 13 de febrer, dia de Carnaval, dos personatges emblemàtics del Carnaval, de la companyia El Sidral, es passejaran per l'eix comercial, per recordar-nos que és Carnaval. Des de l'Ajuntament s'ha animat als comerços de primera necessitat, que obren el dissabte, a disfressar-se i fer-nos gaudir del Carnaval en la mesura que sigui possible.

La festa es trasllada a les xarxes amb el concurs INSTAGRAM, un concurs en el que es demana a guissonencs i guissonenques que es vesteixin de manera individual, en parella o en grups de menys de 6 persones (grups bombolla), i que es fotografiïn, allí on vulguin, però que a la imatge hi surti un 2021. Entre els participants es faran 3 sortejos, els afortunats/des si són una família guanyaran un lot de jocs de taula i si són individuals, parelles o un grup d'amics o amigues, un joc de taula per cada un/a.

El dimecres de cendra també s'ha anul·lat la cremada del rei carnestoltes i la sardinada de la Brigada.
Lectures: 16 Darrera: 10.07.2021
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dijous 9 desembre 2021


Login

Actes de la setmana

dilluns 6 desembre 2021
Torà
Exposició 'De gota en gota'
divendres 10 desembre 2021
Calaf
Concert de Andreu Muxí
diumenge 12 desembre 2021
Calaf
Concert 'Olas y Arenas'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda