III Jornades Gastronòmiques a la Segarra
Autor: Consell Comarcal
Nou restaurants de la comarca oferirant menús elaborats amb tupina

Del 21 d’octubre al 20 de novembre, nou restaurants de la comarca participen en les III Jornades Gastronòmiques a la Segarra oferint menús elaborats amb tupina, amb preus de 10 a 25 euros.
Els establiments que hi participen són: L'Antic Forn, Cal Guim i La Marinada, a Cervera; Can Solé Xic, a Claret; La redolta a Florejacs; Restaurant Nard a Guissona; Hostal Palouet, a Palouet de Segarra; La Mallola i Torrecombelles a Sanaüja.
De manera paral·lela s’organitzen tres activitats. La primera és un taller d’aprendre a fer tupina a càrrec de l’expert Xavier Porredon, acompanyat d’un tastet del Restaurant l’Antic Forn de Cervera. Aquesta activitat és gratuïta i donarà el tret de sortida a les Jornades el divendres 21 d’octubre, a les 17 hores, a la cuina del Centre d’Innovació i Promoció de la Producció Agroalimentària (Sindicat de Cervera).
Posteriorment, el 30 d’octubre es farà una caminada amb inscripcions gratuïtes al voltant de la descoberta del territori de la mà de Dani Espejo de Sikarra Nostra i, finalment, el 4 de novembre tindrà lloc un sopar de maridatge amb el Celler Comalats al Restaurant La Mallola de Sanaüja.
iii-jornades-gastronomiques-a-la-segarra.pdf
Etiquetes: jornades gastronomia segarra
Noticies + Llegides
darrer mes
Posicionament de l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrencs (EFES) a propòsit del canvi de comarca de Torà i Biosca
Fira de l'Ou 2023
Eleccions municipals 2023 a la Segarra
El Mercadal de Torà 2023
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (297)

Les Peixeres (66)

Les Cabanes de tros (191)

Terra de castells (216)

Patrimoni religiós (196)

Racons de la Segarra (179)

Instagram #somsegarra (0)