Societat dijous, 6 de Febrer de 2020

Com presentar al·legacions als projectes de nous parcs eòlics?


Autor: somsegarra

La Plataforma d’afectades per la concentració d’aerogeneradors ha preparat diferents models de documents per a presentar al·legacions i també per a la recollida de signatures

Nous projectes de parcs eòlics a l'altiplà segarrenc
Nous projectes de parcs eòlics a l'altiplà segarrenc Foto: somsegarra

Per presentar l’escrit d’al·legacions/suggeriments en relació als projectes de centrals eòliques teniu les següents opcions:
Presentar l’escrit en paper i signat davant de qualsevol oficina de registre de la Generalitat de Catalunya dins de l’horari de registre de documents (penseu que és horari de matí). Les oficines de registre a les que us podeu adreçar les podeu buscar aquí en funció de la vostra situació geogràfica

Presentació telemàtica. Heu de signar i escanejar l’escrit i fer el tràmit d’instància genèrica al qual adjuntareu el document abans esmentat. Per fer el tràmit feu clic aquí. Aquest tràmit es pot fer tant si l’entitat té signatura electrònica si no en té, en aquest darrer cas cal tenir una adreça de correu electrònic operativa on enviaran la paraula de pas per poder signar l’escrit. Atenció! Per descarregar el formulari d’instància genèrica i omplir-lo millor fer-ho amb el navegador Mozilla firefox. Aquest tràmit electrònic es pot fer qualsevol dia de la setmana (caps de setmana inclosos) a qualsevol hora.

Imprimir, signar el document i fer-ne una còpia. Anar amb l’original i la còpia de l’escrit a una oficina de correus i omplir els documents necessaris per trametre l’escrit per correu certificat adreçat a la Direcció general de Polítiques Ambientals i Medi Natural. Aquesta opció és l’única que comporta un cost que pot rondar aproximadament entre 3-5 euros.

Entrar en aquest enllaç i fer les aportacions directament fent clic al sobre que apareix al marge dret del projecte de parc eòlic respecte al qual volem al·legar. Aquesta possibilitat només restarà operativa fins el dia 20/02/2020.

Documents
al-legacions PARCS GILET, MILLARS i LES MATES
al-legacions PARCS PORTELLA, SURÓ, FERRIOLS i ELS PLANS
al-legacions PARCS TRILLA, SERÈ, ONDARA i ESTEVE
model instància ParcEòlic Ajuntaments
Recollida signatures parc eòlic

Nous projectes de parcs eòlics a l'altiplà segarrenc -
Nous projectes de parcs eòlics a l'altiplà segarrenc
Foto: somsegarra
Nous projectes de parcs eòlics -
Nous projectes de parcs eòlics
Foto: somsegarra


Etiquetes: parcs eòlics paca documents segarra

Ho vols compartir?