Societat divendres, 13 de Març de 2020

Salut tanca 17 consultoris de la Segarra per la seva proximitat a Igualada


Autor: somsegarra

Tota l'activitat d'atenció primària de l'Àrea Bàsica de Salut Cervera - Guissona es concentrarà als CAP de Cervera i de Guissona

Salut tanca 17 consultoris de la Segarra per la seva proximitat a Igualada
Salut tanca 17 consultoris de la Segarra per la seva proximitat a Igualada Foto: cap cervera

Salut ha decidit tancar consultoris de disset municipis de la Segarra per la seva proximitat a Igualada per minimitzar el possible risc de transmissió comunitària en el corresponent àmbit territorial. El Departament ha informat que els professionals que treballen en aquests consultoris locals exerciran les seves funcions en els CAP de Cervera i Guissona.

Els consultoris mèdics que ja no han obert portes aquest divendres són: Castellnou d'Oluges, Els Plans de Sió, Estaràs, Granyena de Segarra, Ivorra, Les Oluges, Massoteres, Montoliu de Segarra, Montornès de Segarra, Ribera d'Ondara, Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Sant Guim de la Plana, Sant Ramon, Talavera, Tarroja de Segarra i Torrefeta i Florejacs.

Amb aquesta mesura s’intenta evitar el màxim possible la presència física dels usuaris als centres d’atenció primària amb l’objectiu d’evitar aglomeracions per contenir la propagació del virus.



Etiquetes: salut epidèmia coronavirus

Ho vols compartir?